dimecres, 7 d’octubre del 2015

CRÍTICA LITERÀRIA per Lucía Carlos



TEMPTACIÓ
d’Alyson Noel


 
(El cor no sempre et lliga a la persona correcta)

El llibre de Temptació (2012) de la saga Eternitat, escrit per Alyson Noel tracta la història de dos joves immortals que han passat massa complicacions en la seva història d'amor. Però ara els seus problemes són el triple de grans, ja que Ever va fer un malefici a Roman (el noi que va separar per sempre a Damen i Ever, perquè l'antídot que en Damen va prendre tenia com a efecte no tornar a tocar mai més a la seva estimada). Després d'aquesta nit de bruixeria, Ever es va lligar al cor d'en Roman per accident. La història tracta com la protagonista no pot deixar-se caure en la temptació que li provoca en Roman, ja que podria espatllar la seva relació amb en Damen.

Pel que fa als personatges, he de dir que no m'ha sorprès gaire, seguien sempre els estereotips de la típica novel·la romàntica, tot i que evolucionen al llarg de la història. El personatge que més m'ha agradat ha sigut en Damen, la seva paciència i amor per l'Ever m'han enamorat!!

Pel que fa la forma d'escriure de l’autora, fa que la història tingui més emoció, sembla que Alyson té molt potencial, és molt detallista, té la capacitat de descriure molt bé els sentiments de la protagonista i això fa que el lector fàcilment empatitzi amb Ever.

Els escenaris no els trobo gens especial, és tot completament normal, excepte “La Terra De l’ Estiu”, un lloc cobert de màgia que es crea a partir els desitjos dels immortals.



Finalment no puc opinar massa sobre el final de la novel·la, ja que es queda obert i dóna pas al següent llibre Desafiament, no m'esperava gaire la mort d'en Roman, em va deixar molt mal gust de boca. En definitiva, un llibre que t'atrapa i t'ofereix un mar de sentiments i fortes emocions!!

Lucía Carlos
4t ESO

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada