divendres, 5 de juny del 2015

SECRET ACADEMY. L'ILLA FÈNIX d' Isaac Palmiola

Dimarts dia 2 de juny l'escriptor Isaac Palmiola va visitar l'institut per xerrar amb els alumnes de 2n ESO. 


Aquest curs han llegit la seva novel·la Secret Academy. L'illa Fènix, la primera d'una sèrie de cinc llibres. A continuació podeu llegir la sinopsi:

Hi ha, enmig de l'oceà Atlàntic, una petita illa que no apareix a cap mapa. Allà és on es troben les instal·lacions de la Secret Academy, una misteriosa i exclusiva escola per a alumnes escollits a consciència. Ningú en coneix els mètodes d'ensenyament ni què hi aprenen exactament els nois i noies; només se'n sap que tenen prohibit parlar-ne amb ningú... El Lucas, l'Úrsula i la Rowling hi han estat admesos i, junts, hauran de descobrir quins enigmes amaga la Secret Academy i qui és qui en aquest món de professors que no ho expliquen tot, alumnes que rivalitzen entre ells i enemics de rostre desconegut.

L'escriptor va explicar als alumnes que va escriure el llibre perquè a la filla de l'editor li van agradar molt els guions que va escriure per a uns videojocs. Dóna la casualitat que J.K Rowling també va començar així: la filla de l'editor també va suplicar al seu pare, que era editor, que publiqués la novel·la anglesa; havia llegit els primers capítols i estava desesperada per saber com continuava. Qui sap si Isaac Palmiola i les seves novel·les també tindran un gran èxit.

Des d'aquí li donem les gràcies per haver vingut al centre a parlar de literatura, un tema, de vegades, menyspreat a les aules.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada